Kniha návštěv

Datum: 30.08.2009

Vložil: Bery

Titulek: Poker

Zdravíčko hoši. Chtěl sem se pochlubit ze sem vyhral turnaj na expekt.com :D:D:D tak doufam ze nebudu jediny a taky se budete trochu snazit a ten poker se naucite hrat :D:D:D:D tak zatim vecer na pokerlize :D:D

Datum: 29.08.2009

Vložil: strana

Titulek: Re: Re: skleroza

Neboj,ted uz budu chodit pravidelne,pokud teda nebudu v praci,nebo nebudu mit zase v prdeli ten sval :-)

Datum: 28.08.2009

Vložil: Fichy

Titulek: Re: skleroza

Sorráč !! :) Nejsem zvyklej na tebe :) Příště se to nestane, pokuď teda nepříjdeš zase za 2 roky :D

Datum: 28.08.2009

Vložil: Strana

Titulek: skleroza

No Fiso,jakto,ze jsi na me zapomel?Ja po dvou letech premlouvani se tam ukazu a ty na me zapomenes :-) Jinak se mi s vama hralo super belasci...

Datum: 26.08.2009

Vložil: capino

Titulek: Re: Re: soutez

no s tim nic nenadelam, navic je blby ze to je pozde a nemuzu je zit sebou (oni by stejne nevydrzeli sedet :D) a hlavne musej jit pomalu kolem 20hod spat takze by mi je nemohl ani nekdo hlidat. no je to spatny :-(( .

Titulek: Re: soutez

To ani nezkoušej ! To nejde nějak zařídit ? Třeba že by děcka pohlídal tvůj táta nebo někdo známej ?

Titulek: soutez

jinak mam jeste jednu spatnou zpravu od pristiho tydne nastupuje zena do prace a budu muset hlidat deti musime se stridat takze hned to prvni kolo v usti 2.9 nebudu moct jet. bohuzel letos toho moc neodehraju kdyz budu mit ranni musim hlidat deti a odpoledni budu muset bejt pro zmenu v praci, takze by asi bylo dobry Libore sehnat nekoho do brany :-(((

Titulek: Re: Re: Re: becko

a joooo :D já si řikal že mi to nějak nevychází :D

Vložil: ladiq

Titulek: Re: Re: becko

Zapomnel jsi na Stranu :-D

Titulek: Re: Re: becko

:D 6lidi nakonec jo!!! tak to nic moc, jinak vysledek peknej :D

Vyhledávání

Anketa

Jste pro trénink každé pondělí od 18:30 ?

ano (99)
84%

ne (19)
16%

Celkový počet hlasů: 118