Kniha návštěv

Datum: 16.11.2009

Vložil: capino

Titulek: Re: Re: Trénink

hele vy dva salovkari stejne dostanete na prdel :D ja bych snad i jel si kopnout u me je problem spis to ze je to z ruky a ani nemam na patek hlidani :-( , ale rozhodne bych bral radsi jet na fotbalek nez hlidat zlobivy deti :D

Vložil: Fichy

Titulek: Re: Re: Re: Trénink

ááá chlapec se ozval :) A zrovna tebe jsem počítal mezi ty, co by o to neměli zájem :D Jsem překvapen :D Já v sobotu stejně nejdu asi na sálovku, mám zápas ve velkým ;)

Datum: 17.11.2009

Titulek: Re: Re: Re: Re: Trénink

tak to z tebe Lada mit radost nebude ale mozna to poopravim a na prdel teda nedostanete kdyz nebudes, aspon budou kluci davat goly :D jj zajem by asi nebyl kdybych mel jinej program nez hlidani :-)))) takhle byla moznost se z toho vyvleci :D

Vložil: Ladiq

Titulek: Re: Re: Re: Trénink

Pockej jak zlobivy deti ?? Ty mas snad hodne holky po mamince :-DDDDD

Datum: 17.11.2009

Titulek: Re: Re: Re: Re: Trénink

to nevim kde jsi to slysel, spis zlobive po sousedovi :-DDD

Datum: 15.11.2009

Vložil: Stanley

Titulek: to Veigy

tak kde je ten komentar ???

to je porad sama oslava, porad nekde po hospodach a nebo na vrkani a slibeny report nikde!!!

Vložil: Veigy

Titulek: komentář

Zdravim Tě, komentář už tam nějakou chvíli je....musíš se jen lépe podívat :DDDD A nebo si myslel, že jsem ho nepsal já? :DDD
A oslavovat se musí :)) měj si přijít v pátek do kasy, nestačil by si balony tahat ze sítě :DD

Vložil: Stanley

Titulek: Re: komentář

tak proc je pod vysledkem stale napsano: podrobnosti pozdeji??

Vložil: Fichy

Titulek: Re: Re: komentář

spokojen ?

Vložil: Veigy

Titulek: Re: Re: komentář

Tak to se musíš taky podívat na celou tu stránku, a ne jen doleva :DDtřeba jsme ještě nějaký podrobnosti chtěli dodat :))

Vyhledávání

Anketa

Jste pro trénink každé pondělí od 18:30 ?

ano (99)
84%

ne (19)
16%

Celkový počet hlasů: 118

Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode