Kniha návštěv

Datum: 01.12.2009

Vložil: Fichy

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

ty uz se hlavne prober z te diskoteky :D:D

Datum: 29.11.2009

Vložil: kchup

Titulek: autobus

Autobus na pohár bude v úterý odjíždět od hlavního nádraží v 18.45 hod. Tak to oznamte případným zájemcům. Cena jako vždy 50 kč. A doufám, že vás nenapadla prasečí chřipka! Nazdar v úterý. Libor.

Datum: 28.11.2009

Vložil: capino

Titulek: U-21 Cesko-Rusko "diky fichy" :-(

ty woe jedna chyba na listku salovka Cesko-Rusko jedni suverenni bez zavahani, druhy jalovy, sama porazka a jak to neskonci?! 1-2!!! Fichy sice gratulace k mistrum evropy ale to jste nemohli jeste zabojovat? mohl jsem mit 4000,- a takhle mi zbyly oci pro plac a jedna chyba, kurva fix!! :D a ja to vsadim jen jednou za celej turnaj a hned me vypecou :-((( smula,smula,smula :D:D no snad ze ten vysledek hodis Fichy aspon neco do placu jako odskodny :-))

Datum: 28.11.2009

Vložil: Veigy

Titulek: Re: U-21 Cesko-Rusko "diky fichy" :-(

To se dalo čekat ,že to skončí překvapenim:DD.....kdyby to bylo pořád otevřený o ten první flek, tak by to vypadalo jinak :)))ale naštve to...

Datum: 29.11.2009

Titulek: Re: Re: U-21 Cesko-Rusko "diky fichy" :-(

neee proste se na to vysrali a to se nedela a jelikoz znam jednoho clena tymu chci odskodnit :D:D:D tak to proste je :-)) . jinak mas pravdu nastvanej jsem byl dost :D

Datum: 20.11.2009

Vložil: Ladiq

Titulek: TRENINK !!!!!

Tak jsem se dneska domlouval na Vojanovce a byla by volna uz jen v pondeli od 18:30 - 20:00 ,tak dej te vedet jestli budete chodit ????
Vsichni se k tomu vyjadrete !!!!

Datum: 22.11.2009

Titulek: Re: TRENINK !!!!!

ja jsem pro oba nabizeny terminy jak v nedeli od 20:30 do 22 hod, pro me lepsi mohl bych chodit pravidelne i to pondeli beru taky bych se tam objevil ale bohuzel uz tak vzdy jednou za tri tydny :-(( (hlidani+odpoledni) . tak jak chcete a hlavne kolik lidi by se dalo dohromady, snad bude chodit i becko + lidi s el clasica

Jeste by jsme mohl chodit v nedeli od 20:30 do 22:00

Vložil: fmb

kolik stojí hodina

Datum: 23.11.2009

Titulek: Re: Re: TRENINK !!!!!

Myslim ze hodina stoji 370,-

Vyhledávání

Anketa

Jste pro trénink každé pondělí od 18:30 ?

ano (99)
84%

ne (19)
16%

Celkový počet hlasů: 118